Diensten

Service en onderhoud

Onderhoud is belangrijk om jouw auto in topconditie te houden. Wij werken ruim 15 jaar samen met vaste partners. Hierdoor beschikken we over de meest moderne uitleesapparatuur en materieel om ook de jongste auto’s te kunnen service-en en de complexe problemen die moderne auto’s met zich mee brengen op te lossen. Wij maken uitsluitend gebruik van A-merk onderdelen of originele onderdelen. Iedere auto heeft specifieke onderhoud nodig. Wij maken graag een concurrerend offerte. Geen zorgen, vooraf besproken en geen wachttijd.

Transport

Service – letterlijk tot aan de voordeur. Wij brengen jouw nieuwe aankoop graag bij je thuis of bijvoorbeeld op jouw werklocatie ergens in Nederland.
Alles is mogelijk.

LevertijdPrijs incl. BTW
Transport per vrachtwagen5 werkdagen€ 150,-
Transport per auto chauffeur met OV2 werkdagen€ 175,-
Transport per autoambulance door chauffeur2 werkdagen€ 175,-

Detailing

Een auto verdiend letterlijk zijn glans door gebruik. Vuil, remstof, vliegen, het zijn aanslagen op de lak en naarmate het langer duurt is het moeilijker te herstellen. Overweeg eens jouw auto professioneel te laten reinigen en polijsten. Laat dit met enige regelmaat uitvoeren om de autolak en de velgen in nette staat te houden. Tevens kunnen wij kleine beschadigingen laten herstellen. Naast onze vaste prijzen maken wij ook graag een concurrerende offerte voor specifieke beschadigingen zoals krassen in de lak of velgen en kleine deukjes.

  • Auto volledig reinigingen
  • Kleien + polijsten + wax bescherming
  • Motorruimte
  • Kofferruimte inclusief ruimte reservewiel
  • Velgen reinigen

 

€ 250,-

 

  • Spuitwerkzaamheden, re-styling, velgen coaten, glascoating – prijzen op aanvraag