Alle vermelde bedragen zijn op basis van zo mee nemen en zonder enige vorm van garantie. In geval van bijvoorbeeld BTW auto's zijn de genoemde prijzen inclusief BTW. Wij rekenen geen afleveringskosten. Al onze occassions zijn profesioneel gereinigd en gepolijst. De auto's staan keurig binnen gestald waardoor ze in goede conditie blijven. In deze goed verlichte ruimte kunt u ook wanneer het buiten donker is de auto's goed beoordelen. Tegen een concurrerend tarief kunnen wij uw auto afleveren met een nieuwe APK of onderhoudsbeurt.

 

Neemt u liever het zekere voor het onzekere? Wij staan altijd open voor een uitvoerige technische controle van onze voorraadauto's. Laat uw auto onafhankelijk keuren door bijvoorbeeld de ANWB of Dekra. De hieraan verbonden kosten zijn voor uw eigen rekening.

Details voor Seat Leon FR Cupra 2.0TDI (240pk) - Xenon - Navi - Dak

Merk en Model
:
Seat Leon FR Cupra 2.0TDI (240pk) - Xenon - Navi - Dak
Prijs
:
Prijs op aanvraag
Bouwjaar
:
2006
Kilometerstand
:
219056 KM
Transmissie
:
Handmatig
Kleur
:
Amarilo Crono
Gewicht
:
1306 KG
Aantal deuren
:
5 deuren
Brandstof
:
Diesel
Cilinderinhoud (CC)
:
2000 CC
PK
:
240 PK
Beschikbaarheid
:
Deze auto is verkocht

Overige informatie en uitrusting Seat Leon

 
Laatste update: 18-08-2018

Pagina terug.....
UNIEKE SERVICE

Laat uw auto thuis bezorgen

Tegenwoordig leiden veel mensen een druk bestaan. Wij bieden u daarom een unieke service. U heeft de keuze om uw 'nieuwe' auto thuis te laten bezorgen. Tegen een geringe vergoeding van slechts € 80,- leveren wij uw auto binnen vijf werkdagen af op elk willekeurig adres in Nederland.

Unieke service!