Alle vermelde bedragen zijn op basis van zo mee nemen en zonder enige vorm van garantie. In geval van bijvoorbeeld BTW auto's zijn de genoemde prijzen inclusief BTW. Wij rekenen geen afleveringskosten. Al onze occassions zijn profesioneel gereinigd en gepolijst. De auto's staan keurig binnen gestald waardoor ze in goede conditie blijven. In deze goed verlichte ruimte kunt u ook wanneer het buiten donker is de auto's goed beoordelen. Tegen een concurrerend tarief kunnen wij uw auto afleveren met een nieuwe APK of onderhoudsbeurt.

 

Neemt u liever het zekere voor het onzekere? Wij staan altijd open voor een uitvoerige technische controle van onze voorraadauto's. Laat uw auto onafhankelijk keuren door bijvoorbeeld de ANWB of Dekra. De hieraan verbonden kosten zijn voor uw eigen rekening.

Details voor Gesloten aanhangwagen Midas MP26 2014 - 1e eigenaar

Merk en Model
:
Gesloten aanhangwagen Midas MP26 2014 - 1e eigenaar
Prijs
:
€ 3 900,00
Bouwjaar
:
2014
Kleur
:
Aluminium
Gewicht
:
940 KG
Aantal deuren
:
2 deuren
Beschikbaarheid
:
Beschikbaar

Overige informatie en uitrusting Gesloten aanhangwagen Midas MP26

Deze Midas MP26 gesloten aanhanger is uniek qua maatvoering. Een uitvoering met een laadhoogte van 2,0m. is erg zeldzaam evenals een inwendige lengte van 3,42m. De opbouw is volledig uitgevoerd in aluminium om het eigen gewicht laag te houden. Hierdoor is er een fors laadvermogen beschikbaar van maar liefst 1.660kg. De afwerking is van zeer hoge kwaliteit. Het chassis is volledige gegalvaniseerd. De vloer is van slijtvast betonplex met anti slip en de twee grote openslaande deuren aan de achterzijde zijn voorzien van zware kwaliteit scharnieren en degelijke sluiting met slot. Het neuswiel is zwaar uitgevoerd en de aanhanger is voorzien van een oplooprem. De stekker is 13-polig. De aanhanger verkeert in zeer nette staat. De banden hebben nauwelijks slijtage en de DOT code is van week 33 - 2014. Deze gesloten opbouw is in 2014 nieuw geleverd door Spreen Aanhangerbouwer uit Beilen. Wij hebben de aanhanger ingeruild direct van de eerste eigenaar die hem gebruikte voor vervoer van stro en hooi. Bij serieuze interesse willen u vragen on te bellen voor een afspraak. Proefrijden met de aanhanger achter uw auto is mogelijk.

Midas MP26 Gesloten aanhangwagen

Datum eerste toelating: 28 november 2014
Gewicht: 940kg.
Maximaal gewicht: 2.600kg.
Laadvermogen: 1.660kg.
Inwendige lengte: 3.420 mm
Inwendige hoogte 2.000 mm.
Inwendige breedte: 1.950 mm.
Stekker: 13-polig
Marge: ja, geen BTW verekenbaar en prijs is all-in.
 
Laatste update: 07-07-2018

Pagina terug.....
UNIEKE SERVICE

Laat uw auto thuis bezorgen

Tegenwoordig leiden veel mensen een druk bestaan. Wij bieden u daarom een unieke service. U heeft de keuze om uw 'nieuwe' auto thuis te laten bezorgen. Tegen een geringe vergoeding van slechts € 80,- leveren wij uw auto binnen vijf werkdagen af op elk willekeurig adres in Nederland.

Unieke service!